Als voeding een passie is, leef dan volop met passie!

 

 

Guess who...

Hallo, 

Mijn naam is Filip Dekock

Gepassioneerde kok en zoveel meer...

Op 18 jarige leeftijd, na opgegroeid te zijn in de slagerij van mijn ouders, mocht ik mezelf kok noemen, daarna deed ik nog 2 specialisatiejaren. Namelijk specialiteitenrestaurant en banketbakkerij.

 

Hierna werkte ik jaren als kok/souschef en chef gerant.

Ondertussen volbracht ik ook mijn GPB-opleiding waardoor ik op heden leerkracht restaurant/keuken ben. 

 

Alles begon welliswaar in de echte horecawereld.

Na enkele jaren in de keuken te hebben gestaan kon ik aan de slag als culinair adviseur waar ik tal van demonstraties en workshops mocht verzorgen. 

Eén van de taken die ik hierbij had was het vernieuwen van recepturen en ideeën waarmee ze in de RND-afdeling verder konden. 

Mijn interesse was geprikkeld en al gauw wist ik dat ik ook daar deel van wou uitmaken.

Helaas had ik niet het juiste diploma hiervoor, maar wel de perfecte motivatie. 

Ik startte de studies Biochemie in 2018 en studeerde juni 2021 af met onderscheiding!

Ik ontwikkel ondertussen mijn eigen ijs met als merknaam X-Cream.

Ook sta ik wekelijks in om mensen culinair te laten genieten van mijn kookkunsten. Daar geef ik ook graag mijn eigen toets aan.

Ik sta jullie dan ook heel graag tot uw dienst bij elke voedingsgerelateerde vraag!

 

Met Plezier!